top of page
Skoda elektromobility, e-mobility, elektromobilitás, e-mobilitás

ELEKTROMOBILITÁS

A ŠKODA életében az elektromobilitás 2019 szeptemberében indult a plug-in hibrid meghajtású SUPERB iV és a teljesen elektromos CITIGOe iV modellek gyártásával, majd 2020 szeptemberében bemutatásra került a szintén teljesen elektromos ENYAQ iV. 

A vállalat ambiciózus célokat tűzött ki a fenntartható növekedés, az új értékesítési régiók kialakítása és a villamosítás területén. 2030-ra Európában az öt leggyakrabban értékesített autómárka egyike kíván lenni. Ezt többek között a bevezetésre kerülő elektromos modellprortfólióval tervezi elérni.

Az elektromos gépjárműveket még napjainkban is mítoszok veszik körül, használatukkal és létjogosultságukkal kapcsolatban rengeteg kérdés merül fel. Az elektromos autó elkerülhetetlen lépés az autók fejlődésében és képes akár a belsőégésű motorral hajtott "testvéreit" is felülmúlni.  

Ismeri a Powerpass szolgáltatást?

Megpróbálunk válaszolni azokra a kérdésekre, amelyeket Ügyfeleink a leggyakrabban tesznek fel nekünk ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy amelyeken már lehet, hogy Ön is elgondolkodott.

Powerpass original
bottom of page